KNK Cynophilia
Kerstgroet

Kerstgroet

U leest dit bericht waarschijnlijk aan de vooravond van Kerst. Een hele bijzondere Kerst, vermoedelijk in één van de meest bijzondere jaren die wij ons kunnen herinneren.

Wij leven in een maatschappij die op de essentiële distributeurs na is stil gelegd. Daarnaast het dringende verzoek om ons zo min mogelijk te verplaatsen, gekoppeld aan de beperking in het aantal mensen dat wij mogen ontvangen of die ons mogen ontvangen. Wij zullen dit allemaal ervaren als een beknotting van onze persoonlijke vrijheid, maar hopelijk heiligt het doel de middelen.

Voor ons als hondenliefhebber was er ondanks alles de mogelijkheid hebben om onze hond aan te lijnen en er op uit te kunnen gaan. Het bestuur van Cynophilia heeft zich zorgen gemaakt over de consequenties van een totale lockdown een eerder aangekondigde eventuele avondklok en heeft, vooruitlopend op deze eventuele maatregel het ministerie van LNV een schrijven doen toekomen met het verzoek om bij een dergelijke rigoureuze maatregel rekening te houden met de mensen die een hond moeten uitlaten. Het aan ontvangen antwoord het ministerie geeft aan dat dit een punt van aandacht zal zijn in “geval van”.

Het bestuur van Cynophilia wenst u allen goede Kerstdagen toe.

Blijf Gezond! Laten wij voor iedereen hopen op betere tijden!
Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak juist nu gewone momenten bijzonder!

Met een warme kerstgroet
Namens het bestuur.

Carel Canta
Voorzitter