Koninklijke Cynophilia viert haar 133-jarig bestaan met interessant Symposium
Koninklijke Cynophilia viert haar 133-jarig bestaan met interessant Symposium

Koninklijke Cynophilia viert haar 133-jarig bestaan met interessant Symposium

Zaterdag 1 april 2023 viert KNK Cynophilia haar 133e verjaardag en dat gaan we vieren met een interessant symposium met drie boeiende sprekers.

Dr. Paul Mandigers zal zijn eerste lezing geven waarbij de invloed van de omgeving en met name de interactie tussen de eigenaar van invloed kunnen zijn op het tot uiting komen van epileptische toevallen. Deze lezing is nog niet eerder gehouden en wij zijn er trots op dat we de wereldprimeur hebben.

Sieneke Groenman van de hondenbescherming zal een boeiende lezing houden over een nieuwe manier van het huisvesten van pensioen- en kennelhonden. Deze nieuwe wijze heeft een enorme invloed op het vergroten van het welzijn van honden.

Tot slot zal dr. Hille Fieten nader in gaan op de mogelijkheden van de moderne DNA technologieën bij het voorkomen van erfelijke afwijkingen. Lang leve de wetenschap!

We sluiten het geheel feestelijk af met een aangeklede borrel

Deelname kost 25,00 per persoon (inclusief koffie thee, borrel en hapjes en kan via secretaris@cynophilia.nl.Het bedrag kan overgemaakt worden op rekening: NL17INGB0005442675. De locatie is de universiteit voor gezelschapsdieren te Utrecht, Yalelaan 108.

Wij willen deze kennis graag toegankelijk maken voor heel veel hondenliefhebbers. Het gevarieerde programma biedt voor ieder wat wils. Meer informatie kunt u vinden in de bijlage. Wilt u ervoor zorgen dat deze informatie ook bij uw leden terecht komt?

Wij hopen veel geïnteresseerde hondenliefhebbers te mogen ontmoeten op 1 april 2023.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Diana Striegel, secretaris.